Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся воден радиатор - Цена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
    радиаторите за 1.6;1.8;2.0 са с еднакви размери
    колега, незнам от къде черпиш информация, обаче радиаторите са 2 вида/мога да говоря в цифри и чертежи/, различни разстояния, дължини и т.н. " Има банички със сирене и банички със сирене и яйце"
    Alfa Romeo 147 1.6 16V /120/ 2002

Comment

Първоначално публикувано от gleb Покажи съобщение
      колега, незнам от къде черпиш информация, обаче радиаторите са 2 вида/мога да говоря в цифри и чертежи/, различни разстояния, дължини и т.н. " Има банички със сирене и банички със сирене и яйце"
      колега информацията я черпя от този сайтhttp://axm-auto.com/
      тука има подробни чертежи от които става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви
      ако нешто съм в грешка се извинявам,но в книжката за ръководство и потдръжка на колата пише че споменатите горе двигатели са с едно и също количество охладителна течност
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

тука има подробни чертежи от които става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви
        ако нешто съм в грешка се извинявам,но в книжката за ръководство и потдръжка на колата пише че споменатите горе двигатели са с едно и също количество охладителна течност
        Абе, дай да видиме за 2.0 V6 Turbo, какво количество се изисква и дали моя радиатор пасва или няма да може да охлажда нормално???

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
          Абе, дай да видиме за 2.0 V6 Turbo, какво количество се изисква и дали моя радиатор пасва или няма да може да охлажда нормално???
          питай някой от колегите с тоя мотор да ти свалят размера на радиатора и го сравни с твоя
          вентилатора съшто
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

инфото, колега го взимам от каталози.От двата вида радиатори, единия е по-дълъг със 6.1см. /съответно 589мм. и 650мм./.....има малки разлики и във височините.
            Last edited by gleb; d.m.y г., 17:10.

Comment

но хайде да не спорим, сваля се, мери се ..... защото съм виждал какви ли не изпълнения. По каталог излиза едно, реално на колата стои друго. Все пак караме коли малко сбирщайн от Европата....

Comment

Първоначално публикувано от gleb Покажи съобщение
                но хайде да не спорим, сваля се, мери се ..... защото съм виждал какви ли не изпълнения. По каталог излиза едно, реално на колата стои друго. Все пак караме коли малко сбирщайн от Европата....
                ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                Продавам Алфи на части!

Comment

здравейте колегите.
                  някой може ли да ми даде цена на воден радиатор за алфа 145 1.6 боксер с клима
                  за нов става въпрос.
                  2ра ръка са от 80 до 100 лв но 2 пъти случваме на пробит и се отказахме вече от употребявани.
                  говорим за по-евтини варианти , и къде се намират.

Comment

Първоначално публикувано от parno Покажи съобщение
                    здравейте колегите.
                    някой може ли да ми даде цена на воден радиатор за алфа 145 1.6 боксер с клима
                    за нов става въпрос.
                    2ра ръка са от 80 до 100 лв но 2 пъти случваме на пробит и се отказахме вече от употребявани.
                    говорим за по-евтини варианти , и къде се намират.
                    AVA - 310 лв.
                    International Radiators - 258 лв.
                    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

които става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви
                      Свалял съм от 1.8, 2.0 и 2.5 съм ги налагал един до друг - захващането е едно и също за всички, но 2.5 само е малко по дебел.......иначе другите 2 са еднакви, виж за 1.6 не мога да кажа, но не вярвам той да е по малък......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                      X