Първоначално публикувано от lubo_red
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся воден радиатор - Цена
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gleb Покажи съобщениеколега, незнам от къде черпиш информация, обаче радиаторите са 2 вида/мога да говоря в цифри и чертежи/, различни разстояния, дължини и т.н. " Има банички със сирене и банички със сирене и яйце"
тука има подробни чертежи от които става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви
ако нешто съм в грешка се извинявам,но в книжката за ръководство и потдръжка на колата пише че споменатите горе двигатели са с едно и също количество охладителна течностsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеколега информацията я черпя от този сайтhttp://axm-auto.com/
тука има подробни чертежи от които става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви
ако нешто съм в грешка се извинявам,но в книжката за ръководство и потдръжка на колата пише че споменатите горе двигатели са с едно и също количество охладителна течност
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАбе, дай да видиме за 2.0 V6 Turbo, какво количество се изисква и дали моя радиатор пасва или няма да може да охлажда нормално???
вентилатора съштоsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеколега информацията я черпя от този сайтhttp://axm-auto.com/
ако нешто съм в грешка се извинявам,но в книжката за ръководство и потдръжка на колата пише че споменатите горе двигатели са с едно и също количество охладителна течностLast edited by gleb; d.m.y г., 17:10.Alfa Romeo 147 1.6 16V /120/ 2002
Comment
-
Първоначално публикувано от gleb Покажи съобщениено хайде да не спорим, сваля се, мери се ..... защото съм виждал какви ли не изпълнения. По каталог излиза едно, реално на колата стои друго. Все пак караме коли малко сбирщайн от Европата....sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
здравейте колегите.
някой може ли да ми даде цена на воден радиатор за алфа 145 1.6 боксер с клима
за нов става въпрос.
2ра ръка са от 80 до 100 лв но 2 пъти случваме на пробит и се отказахме вече от употребявани.
говорим за по-евтини варианти , и къде се намират.
Comment
-
Първоначално публикувано от parno Покажи съобщениездравейте колегите.
някой може ли да ми даде цена на воден радиатор за алфа 145 1.6 боксер с клима
за нов става въпрос.
2ра ръка са от 80 до 100 лв но 2 пъти случваме на пробит и се отказахме вече от употребявани.
говорим за по-евтини варианти , и къде се намират.
International Radiators - 258 лв.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениекоито става ясно, че радиаторите на 1.6;1.8;2.0 са напълно еднакви"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment